Το ασθενοφόρο της κ. Αθηνάς ξεβράκωσε ένα ανυπόληπτο κράτος

 

Το ασθενοφόρο της κ. Αθηνάς ξεβράκωσε ένα ανυπόληπτο κράτος                                                                                                                                                                   


Μια ΚΥΡΙΑ στην πατρίδα μας. Μια συνταξιούχα αγρότισσα η κ. Αθήνα, μάζεψε τις οικονομίες της, πούλησε περιουσία της, αγόρασε ένα καινούργιο ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο και το χάρισε στο κράτος. Τοποθετώ την κ. Αθήνα στην κορυφή των ευεργετών του Έθνους.

Είναι μια κίνηση συγκλονιστική που μας άφησε άναυδους. Μια απλή πολίτης ξεβράκωσε ένα ανυπόληπτο κράτος. Γκρέμισε αστραπιαία όλους αυτούς τους μεγαλόσχημους πολιτικούς που χρόνια τώρα με καθρεφτάκια και χάντρες εξαπατούν τον λαό, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Μεγαλύτερη ντροπή δεν υπάρχει για τον συρφετό που κυβερνά την πατρίδα μας.

Πολλοί θα ήθελαν να αποσιωπηθεί το γεγονός, αλλά βλέπετε στην εποχή που ζούμε η πληροφορία διαδίδεται γρήγορα. Η κ. Αθήνα έδωσε ένα μάθημα στους τενεκέδες που κουδουνίζουν στον κατήφορο, έδωσε και την ελπίδα , το δείγμα, ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι. Χτύπησε το καθεστώς, βρήκε ακριβώς το στόχο και μας παροτρύνει να ενεργοποιηθούμε επί τέλους.

Θα αντιληφθούμε άραγε σε ποια κατάσταση βρίσκεται το κράτος μας;; Ποτέ θα εκτιμήσουμε με πραγματικούς όρους τη ζοφερή, αξιώτική, ζωή που με ευθύνη μας, δυστυχώς, διάγουμε;;

Κράτος δεν υπάρχει. Μια ανώνυμος εταιρεία προσποιείται πως κυβερνά. Οσφυοκάμπτες, εντολοδόχοι υπάνθρωποι, για λίγη προβολή και πολύ χρήμα, εκτελούν κυριολεκτικά τον λαό. Απάτριδες, αλλογενείς ελληνόφωνοι, πειθήνια όργανα ξένων κύκλων που δεν ανέχονται την ύπαρξη μας ως Έθνος, άνευ αναστολών και ενόχων συντελούν στην διάλυση των πάντων.

Το ασθενοφόρο, λοιπόν, είναι ένα μέσον που έχει άμεση σχέση με θέματα υγείας. Και ακούσαμε πολλές φορές και σε υψηλούς τόνους από τους πολιτικούς, να αναφέρονται στα προγράμματα τους για την υγεία, μόνον που ποτέ δεν τα είδαμε να υλοποιούνται.

Σε ένα ευνομούμενο κράτος δικαίου, καθήκον της Πολιτείας προς τους Πολίτες της είναι να παρέχει δωρεάν την υγεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.   

Πρωταρχικό μέλημα της Πολιτείας είναι να προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για την ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών. Ποιος άλλωστε δεν θα ήθελε να υπάρχουν Νοσοκομεία που θα σέβονται την προσωπικότητα του πολίτη και θα καλύπτονται από ειδικευμένο προσωπικό σε περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ιατρικό εξοπλισμό με τα πλέον σύγχρονα μέσα. Φάρμακα ποιότητας για τα μέγιστα αποτελέσματα ίασης. Άμεση σχέση φυσικών φαρμάκων και τεχνιτών. Η κλασική ιατρική όταν συναντά τις εναλλακτικές θεραπείες, τα αποτελέσματα που εξασφαλίζοντας είναι θεαματικά. Η Σίτιση των ασθενών και των πολιτών θα πρέπει να γίνεται με υγιεινές τροφές, καθαρό νερό πρωτίστως και αέρα άνευ ρύπων. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίδεται στις αναγκαίες εγκαταστάσεις για την απεξάρτηση πολιτών από ουσίες και την αποτοξίνωση.

Μια πραγματική Πολιτεία που σέβεται τους Πολίτες της θα πρέπει να διαθέσει για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών τεχνικών των προγόνων μας, όσα πόσα απαιτούνται. Αυτή είναι η αναβίωση των Ασκληπιείων στην σωστή βάση.

Επιτακτική ανάγκη, λοιπόν, η έξοδος από αυτόν τον φαύλο κύκλο των εναλλαγών των κομμάτων στην εξουσία που μόνον δεινά προκαλεί στον τόπο. Άμεση έξωση των προδοτών από τον οίκο μας και εξοστρακισμός.

Το ασθενοφόρο της κ. Αθήνας είναι ο σπινθήρας που πρέπει ν’ ανάψει μια μεγάλη φωτιά. Φωτιά καθαρμού και Φως ελευθερίας. Και ας ενωθούμε, φίλοι μου, χωρίς κομματικούς χρωματισμούς και εξαρτήσεις. Η πατρίδα αδημονεί για να βαδίσουμε σε μια νέα πραγματικότητα.
Θα τιμήσουμε τους εαυτούς μας, την γενιά μας, τα παιδιά μας;;

Χρήστος Κράγιας

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η σφαγη των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ πως εκχριστιανιστηκαν οι Ελληνες Διάβασε και φρίξε

ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΘΥΛΗ ΦΥΣΗ

Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ